Contributie en lidmaatschap - FC Horst

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie en lidmaatschap

Contributie en lidmaatschap

  • Bij FC Horst staat het voetbalplezier altijd voorop!

Vind je voetbal een leuke sport om te gaan doen, maar weet je nog niet of je lid wilt worden? Je kunt altijd een paar keer op proef komen trainen. Dit is vrijblijvend en natuurlijk gratis. Zo kun je kennismaken met voetbal en FC Horst voordat je besluit of je lid wilt worden.

FC Horst is een gezellige, gemoedelijke en laagdrempelige vereniging met oog voor elkaar. Daarnaast beschikken wij over uitstekende trainers en begeleiding, die ervoor zorgen dat er op elk niveau kan worden gevoetbald. We trainen 2 keer per week en op zaterdag spelen we een wedstrijd. De wedstrijdkleding (wedstrijdtenue) krijg je bij FC Horst altijd gratis in bruikleen.

Heb je vrienden, buurtkinderen, klasgenoten of andere bekenden die bij FC Horst willen komen voetballen? Aarzel dan niet en neem hen mee naar jouw training. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom!

 

Wil je direct lid worden?
Wij hebben verschillende lidmaatschappen binnen onze vereniging. Onderaan de pagina vind je het "Inschrijfformulier Nieuw Lid".
Wil je je alleen als ondersteunend lid opgeven (waarvoor onze hartelijke dank) - gebruik dan het inscrhrijfformulier "Inschrijfformulier Ondersteunend Lid"

Maak je je zorgen over het betalen van de contributie of sportkleding klik dan hier voor meer informatie vanuit de Gemeente. FC Horst vind het belangrijk dat niemand buitenspel komt te staan. Heb je hier een vraag over stel hem gerust of kijk op Voetbal is er voor iedereen!

 

Wil je eerst meer informatie?
Voor informatie over elftallen, trainingstijden en andere vragen kun je terecht bij de volgende personen:

Henk van den Bosch (senioren)

 

06-11385257

Tineke van den Hazel (dames/meisjes) 

 

06-21598686

Jeugdbestuur (jeugd jongens)

 

jeugdbestuur@fchorst.nl

 

 

 

 

Contributie ( Prijzen per maand, per 1-1-2023) 

Senioren 35+

€ 16,89

Senioren (Dames/Heren)

Senioren (parttime/ max 4 wedstrijden)

€ 21,91

€ 10,96

Junioren 017-O19

€ 17,90

Junioren 014/O15

€ 16,94

Pupillen O12-O13

€ 16,03

Pupillen O10-O11

€ 14,96

Pupillen O8-O9

€ 13,99

Young Eagles O7

€ 9,98

Adelaartjes O5-O6

GRATIS

Ondersteunende leden

€ 9,15

Dames 30+

€ 8,23

   

 

 

 

 

 

Verder geldt:

  • Jaarlijks wordt de contributie aangepast aan de prijsinflatie volgens het CBS en na goedkeuring in de ALV.
  • Betaling van de contributie is alleen mogelijk via automatische incasso. In de bovenvermelde bedragen is de contributie voor de KNVB inbegrepen;
  • De contributie wordt automatisch afgeschreven in 4 gelijke termijnen (kwartaal) op of rond 26 juli, 26 oktober, 26 januari en 26 april.
  • Elk nieuw lid vragen wij iets voor de vereniging te doen (Sociale Vrijwilligers Plicht/Verenigingstaken) - zie hiervoor ons vrijwilligersbeleid). Bij de jeugdleden vragen wij de familie hier iets in te doen. Voor "vaste" vrijwilligers zal ook altijd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) worden gevraagd.
  • SVP (Sociale VrijwilligersPlicht) bedraagt € 5,= per maand* (wordt kwijtgescholden aan "vaste" vrijwilligers)


Opzegging lidmaatschap

Het lidmaatschap opzeggen vinden wij jammer, maar is soms onvermijdelijk. Wist je dat je wel nog als ondersteunend lid verbonden kan blijven aan de club? Voor een klein bedrag per maand doe je de club hier een enorm plezier mee.

Wil je toch dat we je uitschrijven doe dit dan wel voor1 januari of voor 1 juli door het sturen van een e-mail naar ledenadministratie@fchorst.nl
Is de opzegging na één van deze data binnen, dan schuift de beëindiging op naar de eerstvolgende mogelijkheid. Tot deze datum is dan ook de contributie verschuldigd.
Geen email? Een briefje naar FC Horst, t.a.v. ledenadministratie, Buitenbrinkweg 70, 3853 LX, Ermelo is ook akkoord.

 

Toegevoegde documenten:


  *      INSCHRIJFFORMULIER ONDERSTEUNEND LID

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!