Club - FC Horst

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Club

Club

Welkom op de website van FC Horst

In deze moderne tijden beschikt vrijwel iedere  voetbalvereniging over een eigen website. Zo ook F.C. Horst. Sinds we gestart zijn met www.fchorst.nl is de site steeds verder uitgebouwd. Eerst met informatie over teams, programma’s en uitslagen. Daarna ook met andere clubinformatie, zoals mededelingen van het bestuur, commissies, etc.. Uiteindelijk bleek de site zoveel informatie te bevatten dat deze uit zijn jasje was gegroeid.

Daarom hebben we tijdens de zomerstop na het seizoen 2014/2015 besloten tot het opzetten van een geheel vernieuwde site. Inderdaad de site die je nu bekijkt. Het is ontzettend leuk om zo’n nieuwe site op te zetten. Daarbij hebben we gelukkig deskundige ondersteuning gekregen van WSI te Harderwijk. Wat het eerst opvalt is natuurlijk het uiterlijk. Zelf zijn we van oordeel dat het er allemaal bijzonder modern uitziet. Wij hopen natuurlijk dat je onze mening onderschrijft.

Daarnaast is de website ook geschikt voor mobiele gebruikers en kan iedere bezoeker zelf de gewenste modules op de site aan- of uitschakelen.

Op de site is natuurlijk veel ruimte ingeruimd voor de weergave van nieuws en vooral ook de wedstrijdverslagen.
We proberen deze uiteraard zo snel mogelijk na ontvangst te plaatsen in de rubriek “Teams”.

Wil je een artikel of wedstrijdverslag plaatsen op de site? Stuur die dan op naar: wedstrijdverslagen@fchorst.nl.

Vragen, c.q. op- of aanmerkingen over de inhoud en/of opzet van de site kun je eveneens aan ons doorgeven via wedstrijdverslagen@fchorst.nl

Veel plezier op de site van F.C. Horst!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!