Inschrijfformulier - FC Horst

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

inschrijfformulier
Vul hier de achternaam in van het lid dat zich inschrijft


Het verblijfsadres van de ingeschrevene

Het e-maladres van het spelende lid:

Door het invullen en versturen van dit formulier geef je toestemming aan F.C. Horst doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven wegens aan de vereniging verschuldigde bedragen (contributie etc.) en uw bank om een doorlopend bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van F.C. Horst. Als u het niet eens bent met deze afschrijving dan kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden. Incassant ID: NL42ZZZ400947160000 FC Horst Buitenbrinkweg 70 3853 LZ Ermelo

De gegevens behorend bij het ingevulde IBAN nummer

Leuk dat je lid wordt! FC Horst is een grote vereniging met meer dan 800 leden, heel veel jeugdteams, F-league en senioren teams, die alleen goed kan functioneren dankzij de hulp en inzet van leden en familie. Om al deze leden met plezier te laten voetballen en om alles in goede banen te leiden en samen te bouwen aan FC Horst zijn veel vrijwilligers nodig voor de begeleiding van teams, kantinepersoneel, trainers, bezetting van het wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters en ga zo maar door. Jouw bijdrage hierin is dus noodzakelijk. Je eigen talenten en kennis zetten wij graag in voor de club, er is vast een plekje waar jij je het prettigst bij voelt. Van ieder senior lid wordt gevraagd om iets voor de vereniging te doen. Familie van de jeugdleden vragen wij hetzelfde.


Nieuwe leden worden gevraagd waar ze hun steentje aan willen bijdragen. Indien nodig lichten we ons vrijwilligersbeleid toe om zo samen op zoek te gaan naar een plek waar jij het best tot je recht komt. Er zal altijd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd worden. Lukt het niet om deel te nemen aan ons vrijwilligersbeleid dan is het mogelijk om bij hoge uitzondering dispensatie aan te vragen en geldt er een hogere contributie. Dispensatie kan enkel verleend worden door de Vrijwilligers commissie. Twijfel je nu al niet en voel je je geroepen om direct actie te ondernemen – klik hierboven op het kopje “Vrijwilligers” waar je de commissies vindt die je hulp kunnen gebruiken.

Als je interesse hebt in sponsoring van FC Horst nemen wij snel contact met je op.* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!