Procedure keuren en afgelastingen velden - FC Horst

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Procedure keuren en afgelastingen velden

Procedure keuren en afgelastingen velden

De consul bepaalt of er gevoetbald mag worden op de velden. Dit geldt voor ALLE velden, natuurgrasvelden en kunstgrasveld.

Trainingsvelden:

1. De consul keurt een trainingsveld of meerdere trainingsvelden. Het tijdstip van keuren is afhankelijk van de weersomstandigheden.
     a. Bij goedkeuring wort dit niet verder gecommuniceerd.
     b. Bij afkeuring van 1 of meerdere velden volgt stap 2.

2. De consul belt de jeugdvoorzitter. Wanneer de jeugdvoorzitter telefonisch niet bereikbaar is, dan belt de consul de vicevoorzitter van het jeugdbestuur.

3. De jeugdvoorzitter communiceert het besluit naar de jeugdcoördinatoren, het damesmeisjesbestuur en de kantinecommissie.

4. De jeugdcoördinatoren communiceren het naar de betreffende teams en de trainers.


Wedstrijdvelden:

1. De consul keurt de wedstrijdvelden op de zaterdagen uiterlijk om 7.30 uur. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan dit ook eerder zijn.
     a. Bij goedkeuring wordt dit doorgegeven aan de wedstrijdsecretaris of de vicevoorzitter van het hoofdbestuur, de jeugdbestuurder van                 dienst en de gastdames en/of gastheren.
     b. Bij afkeuring van 1 of meerdere velden volgt stap 2.

2. De consul geeft door welk veld of welke velden er zijn afgekeurd aan de wedstrijdsecretaris of de vicevoorzitter van het hoofdbestuur, de jeugdbestuurder van dienst en de gastdames en/of gastheren en belt de jeugdvoorzitter. Wanneer de jeugdvoorzitter telefonisch niet bereikbaar is, belt de consul de vicevoorzitter van het jeugdbestuur.

3. De jeugdvoorzitter, of vicevoorzitter van het jeugdbestuur, communiceert het besluit naar de jeugdcoördinatoren, het dames- meisjesbestuur, de kantinecommissie en de PR en communicatiecommissie.

4. De wedstrijdsecretaris voert de afgelastingen direct door in Sportlink.

5. De jeugdbestuurder van dienst en de gastdames en/of gastheren nemen z.s.m. contact op met de uitspelende teams om mede te delen dat de wedstrijd is afgelast.

6. De PR en communicatiecommissie zet de afgelastingen direct op de website, Facebook en Twitter van FC Horst.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!