Sponsorpakketten - FC Horst

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsorpakketten

Sponsorpakketten

Voetbalvereniging F.C. Horst is hét sportieve uithangbord binnen de gemeente Ermelo en in de buurtschap Horst in het bijzonder. In dit kader zijn er commercieel gezien genoeg redenen om eens met ons te praten over sponsoring. Ons ledenaantal bedraagt op dit moment meer dan 850 leden.

De mogelijkheden zijn van eenvoudig tot zeer uitgebreid. Een aantal mogelijkheden geven wij hieronder weer.

Teamsponsoring 
Elftallen kunnen worden gesponsord met kleding. Uw naam wordt dan gedrukt op de tenues. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden; bijvoorbeeld uw naam op wedstrijdkleding, maar ook gedrukt op bijvoorbeeld trainingspakken en/of sporttassen behoort tot de mogelijkheden. Individuele wensen zijn altijd bespreekbaar evenals combinaties met andersoortige sponsoring.

Reclameborden 
Op ons sportcomplex kunnen rondom het hoofdveld reclameborden worden geplaatst. Dit gebeurt dan rondom het veld of in de ballenvangers achter de doelen. Nieuw is ons LED/Scorebord - waarbij we gebruik maken van een LED multimdia scherm langs veld 1. Dit in het oog springende reclamebord zorgt voor een enorme attentiewaarde. Op de zaterdagen en andere voetbaldagen draait dit LED scherm continue. 

Advertenties 
Advertenties in onze Presentatiegids zijn mogelijk in diverse afmetingen. De Presentatiegids wordt gemaakt in A4 formaat en verschijnt 1 keer per jaar (start nieuwe seizoen) in een oplage van 1000 stuks. Ook is adverteren mogelijk in het wedstrijdprogramma “Horst Thuis”. Dit wordt gedrukt in A5 formaat en wordt uitgegeven tijdens de thuiswedstrijden van het 1e elftal.

Internet 
F.C. Horst is via deze site bereikbaar op het internet. Het plaatsen van een banner met een link naar uw website behoort tot de mogelijkheden. Vraag ook hiervoor naar de mogelijkheden.

Club van 100 
Wanneer u lid wordt van de “Club van 100”, krijgt u uw naamsvermelding op een “Club van 100 bordje” in de kantine. Kosten hiervoor bedragen € 100,00 per jaar. Dit geldt voor zowel bedrijven als voor een individuele vermelding.

Pakketten
Het is mogelijk om bovenvermelde reclame mogelijkheden te combineren in een pakket vorm. Deze pakketten variëren van verschillende Basispakketten tot een Platinasponsorpakket, allen met verschillende prijsniveaus en verschillende sponsorelementen

Meer informatie?  
Wilt u informatie of een toelichting in een persoonlijk gesprek? Dat kan! Neem dan contact op met een van onderstaande personen.

Klik hier om de sponsorpakketten te bekijken.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!