Vrouwen-meisjes - FC Horst

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrouwen-meisjes

Vrouwen-meisjes

Bij F.C. Horst is er al sinds jaar en dag een vrouwen/meisjesafdeling. Vrij kort na oprichting van de vereniging in 1972 werd al een damesteam geformeerd. F.C. Horst was hiermee één van de eerste verenigingen in de regio. In de loop van de jaren is de vrouwenafdeling steeds verder uitgebreid. Resultaat is thans een vrouwen/meisjesafdeling met teams in vrijwel alle leeftijdscategorieën (E-pupillen, een C- en een B-juniorenteam en een dames seniorenteam). 

Ook bij de vrouwen/meisjesafdeling van F.C. Horst staan begrippen als spelplezier, beleving en gezelligheid hoog in het vaandel. Het enige dat echt telt is dat de vrouwen/meisjes plezier in het voetbal hebben. Bij F.C. Horst doen we er alles aan om dit te realiseren! 

In sportief opzicht draait de vrouwen/meisjesafdeling prima. Doordat er veel jeugdig talent aanwezig is verwachten we de komende jaren verder te kunnen bouwen. Meer goede resultaten zijn dan ook zeker te verwachten! 

Afsluitend wordt je van harte uitnodigd om het komende seizoen op de zaterdag eens bij één van onze vrouwen- of meisjesteams te komen kijken. Ervaar zelf eens met welk enthousiasme en plezier de voetbalsport wordt bedreven! Voor meer gegevens kun je contact  opnemen met één van de coördinatoren vrouwen/meisjes: Maartje van den Brink (0341-553303), of Ditty Jansen (djansen46@hotmail.com).
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!