Veiligheid en gedrag commissie - FC Horst

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Veiligheid en gedrag commissie

Veiligheid en gedrag commissie

Beste mensen,

 

 

“Voetbal is leuk en zo moet het blijven”

 

Binnen FC Horst is het ervaren van een gezellige vereniging van essentieel belang. Mensen groeten elkaar op het terrein, helpen elkaar en kletsen elkaar bij. Onder het genot van een drankje een activiteit of gewoon kijken naar een wedstrijd; alles moet kunnen om je goed te voelen op de het terrein van FC Horst. Sporten met elkaar is leuk en dat willen we graag zo houden.

Soms gebeurt het dat mensen door enthousiasme, ambities; of soms zo opgaan in het spel vergeten dat er nog andere mensen om hen heen zijn. Het uitten van agressie (verbaal of non-verbaal) naar materiaal, andere mensen of anderszins is een uiting die helaas soms voorkomt. Om een goede sfeer te behouden in de vereniging is het hanteren en hebben van regels essentieel. Middels dit beleid wil FC Horst haar leden en bezoekers eraan blijven herinneren hoe we binnen Horst met elkaar willen blijven omgaan. Mocht dit niet lukken en men overschrijdt deze regel dan zal er een passende sanctie uitgesproken worden of waarschuwing gegeven worden op een zorgvuldige wijze. Deze situaties zullen voornamelijk willen voorkomen buiten het veld en op het terrein van FC Horst.

Bij elke wedstrijd is een scheidsrechter aanwezig of spelleider. Deze zal een beslissing nemen om het spel goed en leuk vorm te geven. FC Horst zal deze beslissing altijd respecteren en daarin de sanctie vanuit de KNVB hanteren. Het kan ook voorkomen dat er een situatie ontstaat in een wedstrijd die niet is gezien door de scheidsrechter maar door FC Horst niet toelaatbaar is.

 

Vanzelfsprekend moeten mensen meningsverschillen of situaties die niet prettig zijn met elkaar oplossen. Kom je daar nou niet uit en wil je dat de vereniging/bestuur een standpunt inneemt of er iets mee gaat doen dan kun je in dit beleid terug lezen hoe FC Horst daarmee om gaat.

 

Wil je een melding doen dan kun je dit formulier downloaden. 

 

Ook kun je hier de gedragscode van FC Horst teruglezen.

 

We hopen dat dit beleid niet van toepassing is en/of ingezet moet worden daar we leuk en gezellig met elkaar willen blijven omgaan en er vanuit gaan dat iedereen het met elkaar oplost.

Vertrouwenspersoon

 
Mochten er situaties zich voordoen waar jij je niet goed bij voelt, waar jij over wilt praten kun je de vertrouwenspersoon telefonisch bereiken:
Dit is Sanne Zwaagman, zij is te bereiken via 0651685619 of per mail om een afspraak te maken spijnenburg93@gmail.com
Zij zal ook regelmatig op FC Horst aanwezig zijn en kun je haar daar ook altijd aanspreken.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!