3853LZ
ERMELO
tel. 0341-556236

Hierbij nog even een ] laat ] voetbalverslag van het 4e en gespeeld op zaterdag 6 November

Voor vandaag stond er een topper op het programma en wel tegen de koploper VSCO 3 zij hadden de eerste 4 wedstrijden gewonnen en wij met 5 punten uit 3 potjes op gepaste afstand.

Als we vandaag zouden winnen dan blijven we goed mee doen dus ja laat het maar zien. De leiders hadden voor vandaag een sterke selectie tot hun beschikking was natuurlijk mooi was. De weken ervoor was het krapjes met 11 a 12 man

We speelden op veld 4 en de scheids was dhr H Ruitenberg. De opstelling is mij een beetje ontschoten maar Gerrit / Pietertje stond in ieder geval weer op de goal !!

We begonnen goed aan de wedstrijd en lieten de bal lekker rond gaan en VSCO kwam niet veel over de middenlijn. De eerste speldeprikken werden door ons uit gedeeld en de snelheid van Koentje is een extra wapen. De keeper van VSCO werd een aantal keren op de proef gesteld en het was wachten op de 1-0. Na een minuut of 20 een mooie diepe bal op Koentje en ja als hij los is nou dan zie je alleen zijn rugnummer nog. Hij ging alleen op de keeper af en schoot rustig de 1-0 binnen .

We bleven hierna de aanval zoeken en hadden  de beste kansen op meer goals maar ja de keeper stond steeds op de juiste plaats. VSCO kwam er maar weinig uit en echte kansen leverde dit ook niet op en Pietertje had een rustige 1e helft. Na een aantal beste kansen kwamen we mooi op een 2-0 voorsprong net voor rust. De bal kwam van de rechterkant voor en kwam in de 16 mtr voor de voeten van Benno die heel beheerst de bal binnenschoot in de verre hoek , en nu was de keeper kansloos, en een mooie opsteker zo net voor de rust.

Nou een bakkie thee en een beetje peptalk en we kunnen weer aan de 2e helft beginnen. Kijken of we de boel achterin dicht kunnen houden en eventueel nog een goaltje maken.

Na een minuut of 5 kwam de 3-0 op het scorebord en een mooie goal van Marijn die de bal in de verre bovenhoek krulde! Nou wat een weelde en een mooie opsteker en nu geen gekke dingen doen en koppie erbij houden. VSCO probeerde toch iets meer voor onze goal te komen maar gelukkig bleef het bij kleine kansjes. Wij waren en bleven wel gevaarlijk en Koentje was moeilijk af te stoppen en was op zoek naar de 4e goal.

Na ca 30min een mooie aanval en Mischa was mee naar voren en werd binnen de beruchte lijnen onderuit gehaald. De scheids was resoluut en legde de bal op de stip wat VSCO maar zozo vonden .Benno durfde dit klusje wel aan en schoot de 4-0 binnen. Hierna begon VSCO toch iets meer voor onze goal te komen en door een beetje prutswerk achterin werd het 4—1

Nou boys koppie erbij houden en niks aan de hand zou je zeggen. Nou we waren even de kluts kwijt en gelukkig konden ze de kansen niet afmaken, en bleef de marge 3 goals. Kort voor tijd de 5-1 op het scorebord voor een mooie aanval over links, en kwam de bal voor bij Mark [ denk ik ] en hij maakte deze kans netjes af.

Nou hierna was de strijd gestreden en de buit binnen een een mooie en DIK verdiende overwinning. We doen hiermee goede zaken voor de bovenste plaatsen en kijken of we dit vol kunnen houden.

Zaterdag 13e was een bekerprogramma dus vrij en zaterdag de 20 een lastige uitwedstrijd tegen Owios die nu 3e staan met 10 uit 6 en wij staan 6e met 8 uit 4 dus lopen nog een paar wedstrijden achter en kunnen in theorie op de 2e plek komen!! Nou we gaan het zien en weer kijken hoe de koppies erbij staan en wie er weer allemaal present is. We willen iedereen weer bedanken voor de support aan de kant en hopelijk tot de volgende keer