Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Team van de week programma

Team van de week programma

Bij elke thuiswedstrijd van FC Horst zal een van de jeugdteams team van de week zijn. Het team ontvangt vanuit de vereniging een VIP behandeling. Het programma van het team van de week zal zoals hieronder beschreven staat worden vormgeven:


>13.30 uur verzamelen bij de kantine en direct daarna gaan we naar de ruimte waar de voorbespreking is gehouden door de hoofdtrainer van het eerste elftal. In deze ruimte zal een korte uitleg over programma worden gegeven.
 
>13.40 uur kleedkamerbezoek bij de spelers van het eerste elftal en handtekeningen verzamelen op handtekeningenkaart.
 
Daarna: omkleden in thuistenue inclusief voetbalschoenen dit kan in de bespreek kamer waar de uitleg is gegeven over het programma.
 
Als de spelers de warming-up gaan doen, dan kunnen de  jeugdspeler in de middencirkel ook mee trainen, meestal doen een of meerdere spelers van het eerste elftal hierin mee en/of geven een kleine clinic. 
 
Als de spelers vlak voor de wedstrijd nog de kleedkamer ingaan verzamelen de jeugdspelers zich bij de deur van de kleedkamer zodat ze mee het veld op kunnen lopen bij aanvang wedstrijd.
 
Groepsfoto maken in de middencirkel.
 
In de rust penalty schieten met 2e keeper; 2 penalty's nemen en daarna afvalsysteem tot er winnaar is. Er is een prijs voor de winnaar.
 
Spelers van team van de week krijgen dan nog een verassing. 
Er is een patatje beschikbaar voor de kinderen en ranja. De tijd hiervoor is in overleg. 
 
Daarna is het programma voorbij en kunnen de kids de wedstrijd afkijken.
Voor vragen of contact:
Martijn de Winter 0640951650
Voor het programma van team van de week zie deze link 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!