Vacatures - FC Horst

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vacatures

Vacatures

Coördinator

07-08-2018

Stage Coördinator (lid Jeugdbestuur)

Over de functie: 

Binnen de leukste voetbalclub, met ambitie binnen Harderwijk en Ermelo kunnen studenten stage lopen. Daar FC Horst een voetbal club is kunnen studenten stage lopen bij de young eagles, J008 tot en met de J0-15. Maar we hebben ook andere leuke stage plekken. 
Als stage coördinator coördineer je waar de leerlingen geplaatst worden en volg je hen hoe het gaat. De trainer of begeleider zal voldoende skills in huis moeten hebben om de student goed te kunnen beoordelen, als coördinator bewaak je dit kwaliteit niveau.
Binnen Horst zijn er meerdere plekken om een stage te kunnen uitvoeren, denk aan de horeca, beveiliging of het hanteren van hygiëne. De stage coördinator is onderzoekend van aard en match het aanbod van Horst met de vraag van de student

Als stage coördinator weet je welke plekken er binnen FC Horst zijn om in te vullen om een stage te kunnen vormgeven. Binnen het trainingsvak moet de stage coördinator studenten matchen met een goed team om skills verder te gaan ontwikkelen. Als stage coördinator weet je wie er binnen Horst een student goed kan begeleiden.

Mocht het toch niet zo lopen zoals verwacht in een stage dan zal de stage coördinator “middelen” of onderzoeken om de student het beste perspectief te bieden, in de mogelijkheden of onmogelijkheden, natuurlijk samen met de begeleider vanuit de club. Hierbij zullen de opleidingseisen gewaarborgd blijven die zijn gesteld vanuit de school.

 Scholen hebben ook behoefte aan een duidelijk aanbod vanuit FC Horst, de stage coördinator zal op een “ professionele “ manier FC Horst vertegenwoordigen op de scholen en onderzoeken wat FC Horst voor een school kan betekenen als de school voor FC Horst kan betekenen.

 In de belasting verwachten we aan het begin en het einde van het seizoen een redelijk inzet van 4 uur per week van de stage coördinator. In de tussentijd zal dit bepekt zijn tot 1-2 uur in de week.
Je werkt samen met de technische commissie en de commissie kantine en activiteiten


Wij zijn op zoek naar
Talenten met goede coördinerende vaardigheden en communicatief sterk. Nauwkeurig werken is belangrijk. Het notuleren en het verzamelen van agendapunten is onderdeel van je functie. Is actief lid van het jeugdbetuur.


Wat bieden wij
:
* Een onbetaalbare functie binnen een enthousiast team.
* Erkenning door een goed gevoel aan anderen en jezelf.
* Toetreding tot de wall of fame van vrijwilligers.
* Een vaste plek naast onze knappe jeugdvoorzitter.


Interesse? Wij hopen jou op korte termijn te mogen verwelkomen binnen ons enthousiaste team van vrijwilligers!

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!