Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsor- en ledenacties

Sponsor- en ledenacties

Tanken voor FC Horst - Doe je al mee?

Iedereen die bij Total Tankstation Maas Hop tankt kan sparen voor FC Horst.
Velen van onze leden tanken al bij Maas Hop. Om voor FC Horst te sparen heb je een speciale pas nodig.
Ook moet in een computerprogramma worden aangegeven dat je voor FC Horst spaart.
Meer informatie over de pas bij Tanksation Maas Hop, Zeeweg 1 in Ermelo.

Wij hopen dat velen van de pas gebruik gaan maken en zo een mooi bedrag voor FC Horst kunnen sparen! En uiteraard spaart u ook zelf voor voor mooie kado's, dus dat is dubbel geluk!
Tanken voor FC Horst

 

Oud IJzer actie - (update 4)

Nu we een half jaar bezig zijn met het inzamelen van oud ijzer en overige metalen, even een overzicht tot nu toe. Er is voor 5.100 kg oud ijzer, 348 kg aluminium, 17 kg RVS, 74 kg, electro, 8 kg rood koper, 9 kg geel koper en 47 kg overige ingeleverd, goed voor een bedrag van ruim 1.200,-. Naast de volgende bedrijven: AKR-Performance, van de Mheen Foodservices, Remco Nieuwenhuis Auto’s, YS Carcleaning, Automakelaar-Middennederland is het grootste deel afkomstig van Administratiekantoor Bovendeur, waar uit de verbouwing van het oude ABN AMRO kantoor veel oud ijzer kwam en Autospuiterij van Winkoop waar Egbert Hijmissen veel beschadigd plaatwerk, velgen en radiateuren opspaarde. Ook de container op het sportpark wordt wekelijks gevuld door leden, allen dank daarvoor! 

oude metalen inzamelen voor fchorst ermelo

Maar we zijn er nog niet, voor 2 nieuwe dugouts hebben we nog meer nodig, vandaar dat de actie verlengd wordt. Met de vakantie voor de deur, wellicht een mooie gelegenheid om de garage op te ruimen en komen er nog metalen te voorschijn die weg kunnen, dus heeft u nog oud ijzer, koper, brons, accu’s, aluminium, lood, RVS, oid liggen, deponeer het in de rolcontainer. Oude pannen, electra kabel, een kapotte accu of PC, strijkbout, noem maar op, bijna alles is welkom. Let op: geen lege batterijen en koelkasten.

De rolcontainer is doordeweeks ‘s ochtends en op woensdagmiddag nog  toegankelijk. Let op: i.v.m. vakantie van de sportparkbeheerder is het complex van 17 Juli tot 09 Augustus beperkt toegankelijk. Mocht u grotere hoeveelheden hebben, dan halen we die graag op! Neem daarvoor contact op met Arno Kraaij via a.kraaij9@chello.nl of 0653693903.

De opbrengst van de oud ijzer actie is bestemd voor de aanschaf van 2 nieuwe dug outs op het hoofdveld. De huidige dug outs zijn niet meer van deze tijd en zijn nodig aan vervanging toe!!!

 

Bestuur FC Horst

De frituurolie recycle container - Gebruik 'm!

Na de diverse werkzaamheden, straatwerk en aanleg 3e ring,  die op ons sportpark zijn verricht, is nu de recycle container voor afgedankte frituurvet en olie weer terug op z’n plaats. Dus ververst u voortaan uw frituurvet of olie, deponeer de oude in deze container, dit kan bij voorkeur in flessen of kannen. Afgedankt frituur vet of olie heeft namelijk restwaarde en de opbrengst daarvan komt weer ten goede van de clubkas!!!

frituurolie inzamel container Eurovet


Eurovet is een inzamelaar van oude frituurvetten en swill. Oud frituurvet wordt al jaren bij horecabedrijven, kantines enz. ingezameld in van die mooie blauwe vaten. Maar wat moeten de mensen die thuis lekker van frituren houden nu met hun oude frituurvet doen. In een leeg pak melk, een emmer, of terug in de oorspronkelijke verpakking doen en dan maar in de prullenpak deponeren. NEE.

Nu is er een mooie manier om de vereniging waar uw een hart voor heeft en het milieu beter te maken. Voor het inleveren, in welke verpakking dan ook, van uw oude frituurvet in de mooie grijze palletbox, krijgt de vereniging van ons een vergoeding. Daarnaast is het een milieuvriendelijke manier om van uw oude frituurvet af te komen.

Want van al het ingezamelde oud frituurvet, maakt Eurovet, na het smelten, het scheiden van de verpakking er weer een grondstof voor de biodiesel van en wordt het dus op een goede milieuvriendelijke manier hergebruikt.   

Dus Spek de Clubkas en Doe Mee!

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!