Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

G-Team

G-Team

G-Team FcHorst

G-team

Het G-voetbal is inmiddels een bekend fenomeen bij F.C. Horst. Enkele jaren geleden werden wij benaderd door de N.C.S.U. (Nederlandse Christelijke Sport Unie). Deze organisatie wil samen met de K.N.V.B. en de voetbalverenigingen proberen het G-voetbal te integreren binnen de reguliere clubs. Bij ’s Heerenloo zaten de Fokko Boys in nood. De trainers stopten er na 25 jaar trouwe dienst mee en er leek geen andere mogelijkheid dan de Fokko Boys op te heffen. De link met F.C. Horst was echter snel gelegd. Inmiddels zijn de G-voetballer, hoewel ze een groot deel van het jaar in de zaal acteren, een vertrouwd fenomeen bij F.C. Horst. Vooral bij het jaarlijks Hutspottoernooi is goed te zien dat de G-voetballers volledig geintegreerd zijn binnen F.C. Horst! 

De begeleiding is in handen van 
Jan Hogt (trainer), Willem Hamstra (trainer), Yvonne Hogt (coördinator), Dick Nap (al sinds jaar en dag begeleider) en Evert Renden (coördinator G-voetbal en reserve-trainer). 

De G-voetbaltak van F.C. Horst kan nog wel wat nieuwe leden gebruiken. De minimum leeftijd is circa. 13 jaar. Als je informatie wilt bel dan naar Evert Renden (06-41388442) of kom op dinsdagavond tussen 19.00 uur en 20.30 uur naar sportzaal "Het Keerpunt" op ’s Heerenloo.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!